Gaben Étterem, Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem, Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka

Gaben Étterem Borbár & VinotékaGaben Étterem Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem, Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka
Gaben Étterem Borbár & Vinotéka

Megújultunk!


Elkészült a Borclub Étterem felújítása. A cél az volt, hogy a mai divathoz igazodó, modern vendéglátóhelyet alakítsunk ki, amely megjeleníti a nyelvünkben még nem elterjedt BORÉTTEREM fogalmat is. A vendéget új színvilág várja: tágasabb és világosabb belső tér, modern, divatos dekorációs elemek. Lehetővé vált egy nyitott vinotéka rész, egy modern borospince kialakítása is: itt bolti árakon válogathat a vendég az italok közül.

A felújítással praktikus célokat is megvalósítottunk: olyan tájékoztató anyagokat is elhelyeztünk, amely segít a vendégeknek az étel-ital párosításban eligazodni. Ezek az elemek kiválóan alkalmasak a térelválasztásra is, amivel pedig a kisebb társaságok diszkrétebb elhelyezését biztosítjuk. Egy komplex hűtő-fűtő rendszer is beépítésre került, mely a helyiség teljes légcseréjét biztosítja. A komfortérzetet az ételszagoktól továbbra is mentes tér növeli, így Önnek nem kell otthon az erkélyre akasztani a ruháját.


Megújult, modern enteriőr, kényelmes borbár, kis rendezvényterem: az új Borclub is bármikor megtekinthető! Mindenkit szeretettel invitálunk, akár egy félperces látogatásra is!

Nem csak Étterem: itt az új BORBÁR!


Éttermünkbe ezentúl nem csak az ebédelni és vacsorázni vágyókat invitáljuk: a felújítással elkészült a borbár rész is.  Ha egy igényes, modern helyen, baráti társasággal - vagy egyedül egy újság mellett - szeretnének kiváló borokat, pezsgőket kóstolni, a Borbár rész ehhez kiváló helyszínt nyújt. Kényelmes bőrfotelekben nemcsak borokat, de pl egy profi kávét is el lehet fogyasztani.


Térjen be hozzánk, 10-20 féle borból akár fél dl is rendelhető, szakavatott kollégáink pedig az Ön kérésére borismertetőt is adnak Önnek.  

Specialities in GABEN restaurant


In our Quality Awarded restaurant, we pay a lot of attention to the quality of the dishes and the presentation of our specialities. Nevertheless we keep the needs of lifestyle reformers in our mind too: the nutrition of every dishes can be found in our menu (calorie, protein, carbohydrate and fat), so people, who are on diet, can consciously select among the courses. Several paleo dishes with extra signification are available in the menu, but by previous order we would get any food in paleo-wise ready.

  

We invite happily everybody to our wine-parties, about which we send information via e-mail. Since our restaurant is not that big, the ones, who book via e-mail, get always the best places on our programmes. If you are interested in visiting wine dinners, please send us a mail by clicking the “subscribe” button below.

GABEN ÉTTEREM, BORBÁR & VINOTÉKA


H-9200 MOSONMAGYARÓVÁR

SZENT LÁSZLÓ TÉR 4.

+36 (96) 211 673


N47°52.623; E17°16.267

Click the mobile-use!

HOME

ABOUT THE RESTAURANT

WINE BAR

EVENTS

GALLERY

CONTACT US